top of page

Hallo

Mijn volledige voornaam is Stella Maris

 

De betekenis hiervan is Sterre der Zee. Zij bewaakt volgens de legende de zeelieden op zee als er storm is en hun schepen uit koers raken.

Ik draag graag bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling & je koers in je leven. Volledig in je eigen kracht en met volle kracht vooruit.

Online coaching

Sinds ik een aantal jaren geleden burn-outklachten kreeg, bemerkte ik mentaal en fysiek veel klachten.

Vlekken voor mijn ogen, hartslag op hol, pijn in mijn spieren, frozen shoulders. Ik was chronisch moe en overprikkeld. Daar kon ik slecht mee omgaan; vond het raar van mezelf want ik had toch niks te klagen? 

Na ruim een jaar realiseerde ik me dat het roer echt om moest, wilde ik me zowel privé als in mijn werkzame leven gelukkig voelen. Eigenlijk gewoon weer mezelf voelen en zijn.

Online coaching

Dat ging niet vanzelf en ik belandde in een ontslagprocedure. Hierdoor werd ik me wel bewust van mijn eigen keuzes maken en wat goed is voor mij.
Tijdens mijn coachingsopleiding die ik in 2021 afrondde, ben ik me nog bewuster geworden van de verbinding van mijn hoofd met mijn lichaam. Leven in het nu en niet altijd bezig met de dag van morgen.

Ik leer elke dag, leer goed voor mezelf te zijn, in beweging te blijven, en één met de natuur.  


Nu heb ik ook het lef en de wijsheid, sta ik volledig in mijn kracht om anderen hierbij te ondersteunen.
Al mijn hele leven ben ik geïnteresseerd in wat anderen beweegt. Nu kan ik hier betekenis aan geven door mensen bewust te maken van hun eigen anker en welke koers ze willen varen.

 

Hulp vragen is voor mij niet meer een zwakte maar toont juist lef. Je stelt je kwetsbaar op en dat is de eerste stap naar groei.

bottom of page